De døde har det godt

De døde har det godt - Gunnar Staalesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
8,56 MB
FILNAVN
De døde har det godt.pdf
ISBN
3207569186338

BESKRIVELSE

Kinoaktuell med Trond Espen Seim i rollen som Varg Veum. Åtte fortellinger om Varg VeumEn ekteskapssvindler som lurer penger av kvinner over hele Vestlandet,et forsvinningsnummer i et kirkeasyl,en bokstavelig talt dødelig tannpineog et ytterst giftig dataviruser bare noen av ingrediensene i denne samlingen med korte fortellinger om den bergenske privatdetektiven Varg Veum.Filmens produsent / distributør: Cinemiso/SF NorgeVarg Veums hjemmesiderHjemmesidene til Varg Veum-filmeneOm Gunnar Staalesen på Store Norske LeksikonOm Gunnar Staalesen på wikipedia.no

Men historien føles for svak. Varg Veum - De døde har det godt er 11. spillefilm om Gunnar Staalesens privatetterforsker.

Filmen er basert på boken av samme navn av den bergenske forfatteren Gunnar Staalesen. Den hadde premiere 20.

RELATERTE BØKER