Guttorm Guttormsgaard: kjent ukjent

Guttorm Guttormsgaard: kjent ukjent Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,40 MB
FILNAVN
Guttorm Guttormsgaard: kjent ukjent.pdf
ISBN
8817859504738

BESKRIVELSE

Guttorm Guttormsgaard har siden 1960-årene vært en sentral skikkelse i norsk kunstliv. Kunstnerskap spenner over flere faser, medier og uttrykksmåter. Han startet som en av våre fremste grafikere og tegnere, var lærer på Arkitekthøgskolen og Statens kunstakademi i Oslo, har gjort store utsmykkingsprosjekter til Byhallen i Oslo (Oslo Spektrum) og ved Universitetet i Tromsø. På Blaker gamle meieri har han skapt en svært egenartet samling. Våren 2015 presenteres dette rike og vesentlige kunstnerskapet i dets fulle bredde på Stenersenmuseet. Bokas fem tekster gir en variert inngang til Guttorm Guttormsgaards kunstnerskap. Forfatterne er ved siden av Jon-Ove Steihaug, Ellef Prestsæter, Johanna Drucker, Lars Mørch Finborud og Espen Søbye. Boka er gjennomillustrert.

• Utstillingen «KJENT UKJENT» ved Stenersenmuseet i Oslo (fram til 21. juni) viser ham som grafiker og tegner. Guttorm Guttormsgaard presenterer et prosjekt om kunst (m/ kjent og ukjent opphav)».

Guttorm Sigurdsson (1199-1204), norsk barnekonge; Guttorm Grimelid (1757-1820), norsk spelemann; Guttorm Guttormsgaard (født 1938), norsk bildekunstner; Guttorm Nordø (født 1960), norsk billedkunstner; Guttorm Schjelderup (født 1961), norsk økonom; Guttorm Sindre (født 1964), norsk professor Opplev utstillingen "Guttorm Guttormsgaard - Kjent ukjent" Stenersenmuseet er for første gang fylt opp av kun en kunstner, og Guttorm Guttormsgaard fyller de tre etasjene med en retrospektiv utstilling hvor kunstnerskap og arkiv vikles sammen til et noe uoversiktlig sammensurium av objekter og ytringer. Guttorm Guttormsgaard under monteringen av utstillingen KJENT UKJENT på Stenersenmuseet For å lese mer om hvordan din persondata behandles av oss når du bruker nettstedet, vennligst les vår ... Guttorm Guttormsgaard presenterer et prosjekt om kunst (m/ kjent og ukjent opphav)». Men så kommer forklaringen: For i løpet av en treårsperiode skal Guttormsgaard arrangere 53 utstillinger med ulik tematikk, fordelt på 14 åpninger, i det omfangsrike galleriet på Blaker. Guttorm Guttormsgaard: • Norsk bildekunstner født i 1966.

RELATERTE BØKER