Halden på vinyl og CD

Halden på vinyl og CD - Oddvar Rakeng | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddvar Rakeng
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Halden på vinyl og CD.pdf
ISBN
3375557989428

BESKRIVELSE

Dette er ei verdifull bok om Haldens musikk- og sanghistorie. Forfatteren har gått gjennom alle plateutgivelser med haldenartister. Mange vil nikke gjenkjennende til navn fra ulike epoker. Repertoaret strekker seg fra Oscar Borg, byens første musikkjendis, via en rekke sangpersonligheter og platesjarmører, og til Henning Kvitnes, som ifølge musikkviteren Willy B. fikk Halden til å virke som en verdensby "på den musikalske globusen".

Forfatteren har gått gjennom alle plateutgivelser med haldenartister. Mange vil nikke ... I min bok «Halden på vinyl og CD» framheves flere av det snart jubilerende korps prestasjoner, ikke minst deres plateutgivelse med lokale marsjperler komponert av navn som Oscar Borg, Knut Brevig, Leif Ryan og Carol Sandberg. Pris: 225,-.

Mange vil nikke... Kjøp Lillehammer på vinyl og CD fra Bokklubber Vokalister, komponister og musikere fra Lillehammerdistriktet har helt fra '78-perioden' markert seg med grammofoninnspillinger. Oddvar Rakeng løfter i denne boka fram et knippe i spennet fra slagersanger i ønskekonsertsetting med Bjarne Mathisen, Egil Ellingsen, Jan Erik Berntsen og Kjell Lund, til opera og den klassiske sfære med ... Ny fastpris på alle seriebøker kr.

RELATERTE BØKER