Hvorfor skriver ikke Gud på himmelen?

Hvorfor skriver ikke Gud på himmelen? - Espen Ottosen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Ottosen
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Hvorfor skriver ikke Gud på himmelen?.pdf
ISBN
1565408685514

BESKRIVELSE

Hvis Gud finnes, hvorfor finnes det ateister? Kan ikke en allmektig Gud utrydde all tvil?Som tenåring møtte Espen Ottosen denne problemstillingen på en kristen ungdomsleir. Siden har han lett etter svar. På en personlig og ærlig måte skriver han om ateistiske anklager, om kristne tenkere, om Big Bang og evolusjonslæren, og om hva som egentlig kjennetegner kristen tro. Her er få ferdigtygde svar og mange gode refleksjoner.

Mest om min tro. Espen Ottosen Hvis Gud finnes, hvorfor finnes det ateister? Kan ikke en allmektig Gud utrydde all tvil? 9788252002652-+ Legg i handlevogn.

Ottosen løser problemet ved å peke på frelseshusholdningens primat. Tro på Guds eksistens er ikke det egentlige poenget. Kjøp Hvorfor skriver ikke Gud på himmelen? fra Tanum Hvis Gud finnes, hvorfor finnes det ateister? Kan ikke en allmektig Gud utrydde all tvil? Som tenåring møtte Espen Ottosen denne problemstillingen på en kristen ungdomsleir.

RELATERTE BØKER