Igor Stravinskij, og hans musikkforståelse

Igor Stravinskij, og hans musikkforståelse - Ove Kr. Sundberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ove Kr. Sundberg
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Igor Stravinskij, og hans musikkforståelse.pdf
ISBN
7778758306780

BESKRIVELSE

Boka er en presentasjon og en studie av de musikketiske og kunstfilosofiske synspunkter Stravinskij i forskjellige sammenhenger gav uttrykk for. Boka består i stor utstrekning av sitater av Stravinskij selv.

april 1971 i New York) var ein russisk komponist, som av mange, både i Vesten og i fødelandet, blir sett på som den viktigaste komponisten frå 1900-talet.Han var ein kosmopolitisk russar, som i tillegg til å få heider for komposisjonane sine, òg blei kjent som pianist og dirigent, ofte under premierane ... Kjøp Musikktenkningens historie fra Norske serier Denne boken viderefører fremstillingen i Musikktenkningens historie : Antikken, 2000. Etter oldkirkelig opptak, følges tenkningen rundt musikkens fenomen gjennom middelalder og renessanse frem til brytningstiden omkring 1600 med overgangen til barokken. Igor Fjodorovitj Stravinskij (ryska: Игорь Фёдорович Стравинский), född 17 juni 1882 i Oranienbaum (nuvarande Lomonosov) nära Sankt Petersburg i Ryssland, död 6 april 1971 i New York i USA, var en rysk tonsättare, pianist och dirigent.Han levde en stor del av sitt yrkesverksamma liv i Frankrike och USA och är av många ansedd som 1900-talets mest betydelsefulla ... Kjøp Musikktenkningens historie fra Bokklubber Boken følger antikkens musikktenkning fra gresk mytologi og Phytagoras frem til Boethius på overgangen til middelalderen.

Legg i ønskeliste. Musikktenkningens historie.

RELATERTE BØKER