Julesongboka

Julesongboka - Herborg Kråkevik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herborg Kråkevik
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Julesongboka.pdf
ISBN
5503354809478

BESKRIVELSE

I denne praktboka har Herborg Kråkevik samla dei gode, gamle julesongane som familiar har samla seg rundt i generasjonar, og som har gitt trøyst og julefred opp gjennom historia vår. Ho har også teke med advents- og julesongar som står i fare for å hamne i gløymeboka, og julesongar frå nyare tid. Her finn du songane til gang rundt juletreet og til klassen eller barnekoret som skal opptre i førjulstida. Her finn du songar du kanskje var i ferd med å gløyme. Og nokre du kanskje aldri har høyrt. I tillegg til dei tradisjonelle songane får du også alle dei nyskrivne julesongane til kvar årgang av nye Juleroser. «Julesongboka» er illustrert med kunst og dekor frå gamle «Juleroser 1881-1944». Alle songane er med notar og besifring. «Å ta kvarandre i hendene, gå rundt juletreet og syngja er ein trua tradisjon, men ein umisteleg skatt. Med denne boka håper eg mange vert inspirerte til å hugsa songane og syngja dei i lag.» Herborg Kråkevik

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! - Kanskje burde vi hatt juletreduft på flaske, no når vi har gått over til juletre av plast, ler forsongaren. På "Jul i stova" henter Kråkevik frem noen av de aller mest tradisjonsrike og kjæreste julesangene vi har, i tillegg til å tolke en del sanger som kan Her får vi både litt tradisjonelle julesongar, nokre moderne klassikarar i coverversjon og ein nyskriven song, Wintersong, som er eit av dei betre bidraga til den moderne julesongboka. Men det beste sporet er What Child Is This?. Fond Julesongboka Fond Aslaug Høverstad Sunnfiordfilmen SUM EIGENKAPITAL KORTSIKTIG GJELD Anna kortsiktig gjeld SUM KORTSIKTIG GJELD SUM GJELD SUM GJELD OG EIGENKAPITAL 2 Aksjar og lutar: Sogn og Fjordane Reisebyrå AS Fjordane Folkehøgskule Jakob Sande Stiftinga Det Norske Teater Fonna Forlag LL Kysmuseet i Sogn og Fjordane Årbok for Nordfiord Fond Julesongboka Fond Aslaug Høverstad SUM EIGENKAPITAL KORTSIKTIG G.JELD Skattetrekk Pål.

No har Kråkevik vekt Og frå «julesongboka» si leita Kristin Storstein fram fleire vakre songar som ho gleda med, «Nord-norsk julesalme», «Gamal Maria-vise» og «Himlen i min favn». Frå pensjonistlaget vart det overrakt gåver til åtte medlemer som hadde runda 70 år og fire som hadde feira 80 år i 2017. Julesongboka Herborg Kråkevik.

RELATERTE BØKER