Nøkkelmakeren

Nøkkelmakeren - Gert Nygårdshaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
8,24 MB
FILNAVN
Nøkkelmakeren.pdf
ISBN
2904937339790

BESKRIVELSE

I en navnløs by forsøker urmaker Mussenden fra romanen Klokkemakeren å løse Tidens gåte ved hjelp av en mystisk nøkkelmaker som en dag kommer vandrende gjennom kornåkeren.Nøkkelmakeren kan lage nøkler av en helt uvanlig sort som gjør at han får den Mektige Allierte som fiende.

Heftet (Nr. 1) Gert Nygårdshaug ... Nøkkelmakeren kan lage nøkler av en helt uvanlig sort som gjør at han får den Mektige Allierte som fiende.

Dette er en parallellroman til Klokkemakeren som ble utgitt for fem år siden, og vi møter igjen både Melkior Mussenden og kona Mathilde i det samme miljøet som sist. I tillegg til vårt nye bekjentskap, nøkkelmakeren.

RELATERTE BØKER