Seniorhåndboka

Seniorhåndboka lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Seniorhåndboka.pdf
ISBN
1507767029520

BESKRIVELSE

Seniorhåndboka er et redskap for deg som vil planlegge ditt liv som senior. Boken har kapitler om seniorenes velferdsrettigheter, positiv aldring, helse og mestring av sykdommer. Juridisk og økonomisk planlegging er sentrale kapitler. Boken er full av nyttige sjekklister og råd. Seniorsaken er en partipolitisk uavhengig, landsomfattende interesseorganisasjon for alle som arbeider mot diskriminering av seniorer i yrkeslivet, for seniorers rett til helse, rehabilitering og omsorg - og generelt for et godt og meningsfylt seniorliv.

For 2012 opphører fradrag for utgifter til tannbehandling, boligtilpasning og transport. et magasin for seniorsaken Nr. 1 / feb Trude H.

Både styreleder Stig Klingstedt og nestleder Odd Hilmle takker for seg i sentralstyret. 45 Av Dag Bredal, jurist, tidligere informasjonssjef i "Seniorsaken", redaktør av "Seniorhåndboka" og forfatter av blant annet "Gode råd om personlig økonomi" og "Kunsten å eldes med stil og verdighet". BOKeksperten.no er en bokhandel på nett som tilbyr deg det beste utvalget av bøker til gode priser.

RELATERTE BØKER