Skyld

Skyld - Lillian W. Skow | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lillian W. Skow
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Skyld.pdf
ISBN
8620694924572

BESKRIVELSE

"Skyld, - en familiesaga" er en historisk roman som skildrer hverdagslivet hos fiskerbonden Andreas og familien hans på Virek i Ofoten. Vi blir med tilbake til siste halvdel av 1800-tallet og følger far på Lofotfisket mens mor og ungene klarer seg gjennom mørkevinteren på heimegården. Sønnen Helmer bryter med fiskerbondelivet og slår seg ned som handelsbetjent i Lofoten, før han drar til Drammen og seinere til Christiania. Der får han familie, men "glemmer" å fortelle om noe som hendte før han gifter seg. Historien utvikler seg dramatisk, og Helmer får skylda for det som skjer... Lillian W. Skow har gjort et omfattende research-arbeid for å finne historisk bakgrunnsinformasjon. Hun gir en troverdig skildring av folkelivet både nordpå og sørpå, og skildrer mellommenneskelige forhold med stor innlevelse. Som alltid skriver hun stemningsladet, lyrisk og smidig. Personene får tanker, kjøtt og blod slik at de trer levende ut av boksidene

(norrønt skuld, skyld). 1 avgift, skatt Kjøp 'Et spørsmål om skyld, rettstegnerens fortelling' av Ane Hem fra Norges raskeste nettbokhandel.

Hvis du blir sint og går til angrep på noen, så er skyld trolig en god ting. Søgning på "skyld" i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. skyld på engelsk.

RELATERTE BØKER