Tenk som en rockestjerne!

Tenk som en rockestjerne! - Ståle Økland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ståle Økland
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Tenk som en rockestjerne!.pdf
ISBN
4754792402571

BESKRIVELSE

"Aldri har rock'n'roll og vinnerkultur vært så godt presentert som dette!" Simen Staalnacke, Moodsof Norway-gründer. Hvordan skal man skape en innovativ kultur? Handler det om å ha en karismatisk leder som motiverer sine ansatte? Handler det om lønn? En stund ble det hevdet at vi må leke mer på jobben for å skape gode arbeidsplasser. Er dette oppskriften på suksess? Studerer man rockeband, er det ingenting som tyder på det. Fremtidens vinnervirksomheter vil ligne rockeband, hevder trendanalytiker Ståle Økland i denne dokumentarromanen. Sammen med fotograf Paal Audestad har han fulgt åtte norske band i to år. Målet har vært å finne ut hvordan rockestjerner tenker og hva man kan lære av dem. Boken gir et nytt perspektiv på fremtiden og er myntet på deg som vil oppnå suksess sammen med andre.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788283040081 Kjøp 'Tenk som en rockestjerne!' av Ståle Økland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788292526927 Tenk som en rockestjerne av STÅLE ØKLAND.

rockestjerner tenker og hva man kan lære av dem. Boken gir et nytt perspektiv på fremtiden og er myntet på deg som vil oppnå suksess ... Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER