Birøkterens datter

Birøkterens datter - Santa Montefiore | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Birøkterens datter.pdf
ISBN
3008042893755

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av "Hagen i Hartington" kommer en vakker historie om uoppnåelig kjærlighet og mystiske bånd fra fortiden. Grace har flyttet fra sin barndom på en britisk herregård til et enkelt liv i Massachusetts, USA. Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når datteren opplever samme ulykkelige forelskelse, må de begge konfrontere sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen. "Birøkterens datter" er en vakker og ektefølt roman om fortidens bånd og en kjærlighet som overlever alt.

Hun er datter av en birøkter, og hun kjenner sin plass og vet hva fremtiden bringer. Men en dag dør faren uventet, og Grace sitter igjen helt alene. Pris: 123,-.

Leservurderinger (5) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering. Helle 29 August 2019.

RELATERTE BØKER