Foreldrelappen

Foreldrelappen - Are Karlsen, Jørn Isaksen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Are Karlsen, Jørn Isaksen
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Foreldrelappen.pdf
ISBN
7843216963462

BESKRIVELSE

Hvordan får man barnet sitt til å spise sunt, sove godt, snakke sant, søke utfordringer - kort sagt: Hvordan oppdrar man et barn? I Foreldrelappen er all kjent forskning på området samlet i et lettfattelig språk. Ved hjelp av konkrete eksempler vises mammaer og pappaer veien til en positiv oppdragelse, uten å true, kjefte, tvinge eller ha dårlig samvittighet. En sikker vinner til alle som har eller ønsker seg barn.

Når barn blir spurt og får lov å si sin mening vil beslutningen som tas, selv om det er den voksne som tar beslutningen, lettere aksepteres av barnet. Samtidig viser du barnet respekt ved å spørre om deres mening. I Foreldrelappen er all kjent forskning på området samlet i et lettfattelig språk.

Ved hjelp av konkrete eksempler vises mammaer og pappaer veien til en positiv oppdragelse, uten å true, kjefte, tvinge eller ha dårlig samvittighet. En sikker vinner til alle som har eller ønsker seg barn. Kjøp Foreldrelappen fra Tanum Hvordan får man barnet sitt til å spise sunt, sove godt, snakke sant, søke utfordringer - kort sagt: Hvordan oppdrar man et barn? I Foreldrelappen er all kjent forskning på området samlet i et lettfattelig språk. Og så 5 tips fra forfatteren av boka «Foreldrelappen», Are Karlsen, som også driver nettstedet www.pedagogikk.no: Ha fokus på det positive barnet gjør Overse småting (Kilde: Are Karlsen: «Foreldrelappen») Publisert 03.06.2016, kl.

RELATERTE BØKER