Gyldendals store familiequiz

Gyldendals store familiequiz - Kvam. Lars H. | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kvam. Lars H.
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
Gyldendals store familiequiz.pdf
ISBN
5340990180356

BESKRIVELSE

Timer med underholdning for hele familien! I Gyldendals store familiequiz får du 2000 helt nye spørsmål, og her finner hele familien sine favorittsider. Hver av de over 200 kategoriene er utstyrt med vanskelighetsgrad. Her er morsomme spørsmål innenfor tradisjonelle quizkategorier som underholdning, musikk, geografi, sport, litteratur, historie og kjendiser. Men også langt mer originale varianter som Ti typer is, Med briller på nesen, Fornøyelsesparker, Kjært barn har mange navn og Snøværsquiz. Boka har oversiktlige innholdsfortegnelser inndelt både på vanskelighetsgrad og tema. Dette gjør det veldig enkelt å organisere en quiz hvor hele familien kan bidra. . .

Harald Grieg satt som direktør fra stiftelsen og helt frem til 1970. Gyldendals konversasjonsleksikon var et norsk allmennleksikon i flere bind, som kom i tre utgaver fra 1933 til 1958. I 1975 fusjonerte forlagene Gyldendal og Aschehoug sine leksikondivisjoner i det nyopprettede Kunnskapsforlaget og utga Aschehougs og Gyldendals Store norske leksikon.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205491595 I Gyldendals store familiequiz får du 2000 helt nye spørsmål, og her finner hele familien sine favorittsider. Hver av de over 200 kategoriene er utstyrt med vanskelighetsgrad.

RELATERTE BØKER