Hvem flyver så høyt

Hvem flyver så høyt - Turid Høvin | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Turid Høvin
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Hvem flyver så høyt.pdf
ISBN
8379379460710

BESKRIVELSE

Turid Høvin er lyriker og hun har tidligere gitt ut seks diktsamlinger. I årets bok følger vi skrivekunstens gud, Thoth, og får rettledning i hvordan man kan uttrykke seg gjennom språk og litteratur.

Deretter utvides perspektivet til utslipp av alle klimagasser. - Så lenge det du gjør med trærne ikke er til stor sjenanse for naboene, kan man i prinsippet gjøre hva man vil med trærne. 3) Jeg har lyst til å plante en høy tuja.

Denne artikkelen går først gjennom data for utslipp av CO 2 (karbondioksid) per innbygger i ulike land. Deretter utvides perspektivet til utslipp av alle klimagasser. - Så lenge det du gjør med trærne ikke er til stor sjenanse for naboene, kan man i prinsippet gjøre hva man vil med trærne.

RELATERTE BØKER