Når skolebarn får kreft

Når skolebarn får kreft lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Når skolebarn får kreft.pdf
ISBN
8421673671160

BESKRIVELSE

Når et barn eller en ungdom får en kreftdiagnose, vil spørsmålene stå i kø hos den unge selv, foreldrene og nærpersoner i omgivelsene. Heftet inneholder informasjon som kan hjelpe foreldre, fagpersoner på skoler, innenfor helsevesenet og den pedagogisk-psykologiske rådgivningstjenesten til å svare på slike spørsmål og til å hjelpe kreftsyke skoleelver til å oppnå sitt maksimale utviklingspotensiale fysisk, psykososialt og faglig. Har ordliste og litteraturliste.

En bok om å løfte deg opp når kreft drar deg ned, Heidi Torkildson Ryste (Kagge) I tillegg til en personlig historie, er boka er full av gode råd til andre som blir rammet av kreft og til deres pårørende. Å ha en mor eller far som har kreft, og er innlagt på sykehus, er en vanskelig situasjon for barn, og de har stort behov for støtte. Ved hjelp av kvalitative forskningsintervjuer beskriver artikkelen sykepleieres møter med skolebarn som har en kreftsyk mor eller far. Til nå har han prøvd utallige alternative ...

... Når et barn eller en ungdom får en kreftdiagnose, vil spørsmålene stå i kø hos den unge selv, hos foreldrene og hos nærpersoner i omgivelsene: Kan sykdommen helbredes, hva kan legene gjøre, hvordan legges alt til rette på sykehuset, hva med familieliv, ... Kjøp 'Når skolebarn får kreft, informasjonshefte for fagfolk i skole og hjelpeapparat, pårørende og andre' av Helg Fottland fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER