Rådgivningsvitenskap

Rådgivningsvitenskap lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Rådgivningsvitenskap.pdf
ISBN
3574056150560

BESKRIVELSE

Antologien er skrevet for å synliggjøre fagområdet og fagdisiplinen rådgivningsvitenskap. Forfatterne jobber til daglig ved Institutt for voksnes læring og rådgivningsvitenskap ved NTNU. Gjennom utvalgte fortellinger reflekterer den perspektiver på rådgivningens fremvekst og historiske utvikling og dens plass og funksjon for individet, for organisasjonen og for samfunnet. Ragnvald Kvalsund er professor og Camilla Fikse er førsteamanuensis ved NTNU.

God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk. Det er ønskelig at søker har erfaring eller god kjennskap til nordiske velferdstjenester og kommunal organisering.

Studiet er rettet mot det pedagogisk-psykologiske rådgivingsfeltet. Du blir kvalifisert til å arbeide innen ulike områder, blant annet rådgivnings- og veiledningsarbeid, arbeid i den pedagogisk-psykologiske ... Utdanningen gir kunnskap om undervisning, oppdragelse, læring og utvikling.

RELATERTE BØKER