Søsteren

Søsteren - Kjell Ola Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Ola Dahl
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Søsteren.pdf
ISBN
8422529687924

BESKRIVELSE

Sannheten tar aldri hensyn Riverton- og Brageprisvinneren Kjell Ola Dahl med ny kriminalroman.Frank Frølich har sagt opp sin stilling i politiet og begynt som privatetterforsker. Etter et oppdrag i Østfold, over en kaffekopp, møter han Matilde, som snart tar plassen som kvinnen i hans liv. Matilde har en venninne som jobber på et asylmottak, og som trenger hjelp til å finne storesøsteren til en irakisk jente som bor på mottaket. Frank tar motvillig på seg oppdraget og begynner straks søket for å få saken unna. Like etter dukker forfatteren Fredrik Andersen opp på kontoret hans og ber ham innstendig om å avslutte letingen, men uten å si hvorfor. Morgenen etter blir forfatteren funnet drept i hjemmet sitt på Nordstrand i Oslo.Jakten går etter hvert i to retninger: Hvem er den mystiske søsteren til jenta? Og hvorfor ble Fredrik Andersen drept? Imens motarbeider skjulte krefter Frank Frølichs arbeid. Og politiet viker unna."Boka mangler hverken dramatikk eller spenning. Det todelte plottet åpner for fint fortalte møter med noen helt alminnelige mennesker ... Jeg slår igjen fast at Kjell Ola Dahls beslutning om å ta opp igjen kriminalromanen var helt riktig."Leif Ekle, NRK P2

Jeg har plass til henne her i armkroken min. Hun kan sitte hvor hun vil i sofaen, Søsteren (Gunnarstranda og Frølich #9) ebok.

- Det blir rart å se seg selv på TV. Heldigvis kan jeg konsentrere meg om mine to dyktige kolleger Wasim og Elisabeth og alle de morsomme folkelagene vi møter, sier Astrid til Seoghør.no. Kjøp 'Solsøsteren, Electras historie' av Lucinda Riley fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER