Du er så lys

Du er så lys - Tore Renberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Renberg
DIMENSJON
5,69 MB
FILNAVN
Du er så lys.pdf
ISBN
5806579082606

BESKRIVELSE

Kva kan vi eigentleg vite om livet til dei andre? Det er eit nytt år i den lille bygda. I gata til Jørgen og Vibeke kjem det glede og endring når ein familie på tre flyttar inn i nabohuset. Faren Steinar er noko for seg sjølv, det står liksom ein eigen vind om han. Dei to familiane blir gode vener, men når fedrane reiser på fotballtur til London saman, får Jørgen sjå noko som gjer han uroleg. Det viser seg at Vibeke kjenner på den same uroa. Kven er Steinar? Kva held han på med? Kva er det som gøymer seg i krafta hans? "Du er så lys" er Tore Renbergs trettande roman. Det er ei nervepirrande og gripande bok om det vi ikkje får auge på. Sjølv om det utspeler seg like framfor oss. NOMINERT TIL BOKHANDLERPRISEN 2016

Nominert til Bokhandlerprisen 2016. I Du er så lys skriver Renberg på nynorsk, noe som visstnok ikke har vært helt vanlig.Han sa i Brenner og Bøkene nylig at han fikk det liksom ikke til helt med denne romanen, men da han fant på at han skulle prøve å skrive nynorsk funket det. Så bra! For ham, for oss.

Klarte ikke legge boka fra meg. For et mesterverk av ei bok! D er sånne bøker som gjør at jeg har lysst å bli forfatter.

RELATERTE BØKER