Hjelp, jeg er singel

Hjelp, jeg er singel - Svein E. Andersen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein E. Andersen
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Hjelp, jeg er singel.pdf
ISBN
1535637890226

BESKRIVELSE

En singel, voksen mann (med barn) trenger både flaks og skjebnens hjelp, en god porsjon humor, pågangsmot og fryktløs innsats - for å vinne en vakker kvinnes hånd og hjerte! Forfatterens flyvende - og jordnære opplevelser, er egnet til å hente fram både latter og tårer!

Sæd og egg - Flere lurer på om jeg er singel POPULÆR: Geir Aker har fått mye oppmerksomhet som fenrik i «Kompani Lauritzen». Nå letter han på sløret om den voksende oppmerksomheten rundt ham. Jeg er nok evig singel fordi jeg har nok rykte på meg for å ende opp med å såre.

Det virker som får bare tar til takke med de får om de folk er gifte og har barn fra før a... Kjøp Hjelp - jeg er singel! fra Bokklubber I denne boken deler fembarnsfaren Svein Andersen erfaringer fra tilværelsen som singel etter 30 års ekteskap. I en humoristisk tone forteller han om oppturer og nedturer i jakten på å vinne en ny kvinnes hjerte. En singel, voksen mann (med barn) trenger både flaks og skjebnens hjelp, en god porsjon humor, pågangsmot og fryktløs innsats - for å vinne en vakker kvinnes hånd og hjerte! Forfatterens flyvende - og jordnære opplevelser, er egnet til å hente fram både latter og tårer! Iløpet av to måneder har livet mitt og framtidsutsiktene blitt forandret totalt TO ganger...

RELATERTE BØKER