Jeg kan gjøre deg slank

Jeg kan gjøre deg slank - Paul McKenna | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul McKenna
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Jeg kan gjøre deg slank.pdf
ISBN
8593951719987

BESKRIVELSE

Ny og utvidet utgave! Verdens mestselgende bok om slanking, Jeg kan gjøre deg slank, har nå kommet i ny og utvidet utgave. Boken inneholder en dokumentert, banebrytende metode for å slutte å spise for mye, å kontrollere trangen til mat og bli høymotivert til å få mosjon. Paul McKenna har i gjennom 15 år utviklet en enestående slankemetode som omprogrammerer dine tanker, holdninger og oppfatninger - om deg selv, mat og din helse. Slik får du god hjelp til å ta kontrollen og gå varig ned i vekt. I denne nye fargerike utgaven av den populære boken som nå har solgt over 2 millioner eksemplarer verden over, vil du lære de siste og mest effektive teknikkene, som automatisk vil hjelpe deg med å begynn å gå ned i vekt med én gang! Du vil ikke bare merke at vekten går ned, men også at selvbildet får seg et skikkelig løft. Denne nye utgaven inneholder også den like populære arbeidsboken ..90 dagers suksessdagbok.., og en CD som hver eneste dag vil gi deg ekstra inspirasjon og støtte.

Deretter mottar jeg forsendelser annenhver måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 399,- for 2 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Kan bruk av kondom bidra til å hindre antibiotikaresistens og i tillegg gjøre at du holder deg slank? Forskning og kunnskap om tarmbakterier kan gi deg svaret! Jeg tenker at dersom du ber til Gud hver dag om å gjøre deg slank vil du også jobb med underbevisstheten din.

- Jeg anbefaler at du begynner med å gjøre deg godt kjent med dine kostvaner ved at du fører en kostdagbok i to uker. Da får du kartlagt hvor du kan gjøre endringer.

RELATERTE BØKER