Skyfri himmel

Skyfri himmel - Ann-Christin Gjersøe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann-Christin Gjersøe
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Skyfri himmel.pdf
ISBN
8124996717354

BESKRIVELSE

I Atlanterhavet kjemper Ellinor for livet i det iskalde vannet, foran en synkende Titanic.I Aasgaardstrand har Ingrid tatt et viktig valg på vegne av barna; både Olav og Victoria.På Ekely Hospital leser Amelia til sin avsluttende eksamen. Men både tankene og hjertet hennes befinner seg et helt annet sted ... Han omfavnet Amelia idet hun kastet seg i armene hans. Han kunne ikke ha forstått noe som helst, likevel favnet han henne inn. Uten å si noe. Uten å spørre hva som fikk henne til å gråte som et barn. «Hold rundt meg.» «Jeg kommer aldri til å slippe deg.»

Allerede medlem eller tidligere medlem? Musikalen «Skyfri himmel» er basert på sanger av Bjørn Eidsvåg, og manus er ved Olaug Nilssen. Himmelen over Fjæreheia onsdag var ikke skyfri, og temperaturen var lav.

Milevis med skispor prepareres lørdag morgen. Del dette: Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane) Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane) Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane) Skyfri Himmel.

RELATERTE BØKER