Streiftog

Streiftog - Einar Sigstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Sigstad
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Streiftog.pdf
ISBN
5749345616678

BESKRIVELSE

"Einar Sigstad (f. 1950) bor og arbeider på Biri. Han har mellomfag i filosofi, litteraturvitenskap, grunnfag, man er selvlært som kunstner. Han har hatt en rekke separatutstillinger fra begynnelsen av 1990. Sigstad arbeider med oljemaleri og tresnitt. Maleriene er ofte i stort format med ett naturalistisk formspråk. Det ligger forøvrig mye humor i hans malerier. I boken "Streiftog" gjenngis en rekke av hans malerier samt egne korte tekster til hvert av bildene."

I flygebladene,… Streiftog - anno 2003. I mer enn 30 år, fra 1960 til 1992, var Haakon Sandberg (79) på streiftog i Bergen med sitt Arriflex-kamera.

juli-rettssaken pågikk, var jeg til stede under en debatt på Litteraturhuset i Oslo. Temaet var Breiviks rett til å ytre seg fra cella.

RELATERTE BØKER