Triangelgåten

Triangelgåten - Jørn Lier Horst | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Triangelgåten.pdf
ISBN
7083826578913

BESKRIVELSE

Dette er den tolvte boka i CLUE-serien.På uforklarlig vis har en rekke skip og fly forsvunnet sporløst i et trekantet havområde utenfor Skutebukta. Sjøfolk har med årene kalt det farlige farvannet for Dødens triangel.To forskere har bosatt seg på Perlen pensjonat mens de forsøker å løse gåten. Samtidig kommer Cecilia, Leo, Une og hunden Egon over noen helt spesielle bilder som er tatt oppe på Heia bak pensjonatet. Alle bildene er merket med en mystisk trekant - eller et triangel, om du vil. Jakten på sammenhenger og løsningen blir dødsens farlig.

Terningkast: 5 Jørn Lier Horst (født 27. februar 1970 i Bamble) er en norsk kriminalforfatter og dramatiker bosatt i Stavern.Horst er utdannet ved Politihøgskolen i Oslo og arbeidet som etterforskningsleder frem til han ble heltidsforfatter i 2013. Dette er den tolvte boka i CLUE-serien.På uforklarlig vis har en rekke skip og fly forsvunnet sporløst i et trekantet havområde utenfor Skutebukta.

Sjøfolk har med årene kalt det farlige farvannet for Dødens triangel. To forskere har bosatt seg på Perlen pensjonat mens de forsøker å løse gåten. Triangelgåten av Jørn Lier Horst.

RELATERTE BØKER