Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon

Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon - Ole Hansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Hansen
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon.pdf
ISBN
5025034284357

BESKRIVELSE

Dette heftet handler om betydningen av barnets tilknytning til sin omsorgsperson og tilknytningens betydning for barnets utvikling som et kulturbærende individ. Heftet tar opp faglige elementer som tilknytning, felles oppmerksomhet og sammenhengen mellom barnets biologi, den kulturelle stimuleringen/læringen og det sosiale rommet. Omsorg beskrives i heftet som en vesentlig del av de pedagogiske rammene, der de utviklende interaksjonene kan foregå. Gjennom hele heftet blir den viktige rollen til voksne omsorgspersoner understreket. Dette vet vi om ... Barnehagen er en serie som består av praksisnære og praksisrettede hefter som gir kunnskap om aktuelle utfordringer i barnehagen. Formålet med serien er å gjøre forskningsbasert kunnskap om pedagogisk arbeid lettere tilgjengelig for barnehagens ansatte og ledere.

Dette vet vi om: Barnehagen: Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon Betydningen av voksen-barn-kommunikasjon: ISBN 9788205459601, 2019, Ole Henrik Hansen . Fra 186,-Kjøp Selg.

Bøker i serien. Bestselgerklubben - De beste boknyhetene.

RELATERTE BØKER