Diverse teikningar

Diverse teikningar - Hilde Sandvik | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Sandvik
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Diverse teikningar.pdf
ISBN
1903762970039

BESKRIVELSE

MARVIN - EN DEL AV BTS SJEL En god avistegning kan romme uendelig mye. Den kan gi næring til tanken og til fantasien. Den kan pirre og provosere. Den kan trigge lattermuskler og tårekanaler. Marvin Halleraker er en tegner som evner å spille på alle disse strengene i oss. Han må være et av de aller mest kreative og kvalitetsbevisste menneskene jeg kjenner og derforer jeg også så stolt over å ha ham som fast tegner i BTs spalter . Tegningene han ser noe av det som setter farge på BTs sjel og BT ville ikke vært den samme uten Marvin. I Marvin har vi en tegner med uvanlig stor bredde både i innhold og form. Han behersker både myk humor, skarp satire, ettertenksomhet og det dypt alvorlige. I strek, teknikk og uttrykk ser vi også stor variasjon. Marvin er mer enn en håndverker, han er også kunstner. Vi sier gjerne at avisen dør med døgnet. Det kan være tungt å innrømme, men det er nok sant. Marvin sine tegninger fortjener bedre og nettopp derfor gir vi ut denne boken. Vi håper mange vil glede seg over gjensynet. Einar Hålien Sjefredaktør

Sandvik var sommeren 2005 debattredaktør i Dagbladet.Hun har også vært spaltist i Klassekampen samt skribent i flere andre publikasjoner. Dette slår meg når jeg leser den rikholdige boka med den beskjedne tittelen «Diverse teikningar», fylt av illustrasjoner, portretter, vitsetegninger m.m. av Marvin Halleraker og kommentar og ... Bakgrunn og arbeid.

Han flyttet til Bergen i 1972.. Marvin Halleraker er utdannet ved Bergen Kunsthøgskole (BKHS) der han studerte fra 1981 til 1985.Halleraker har levert kommentartegninger, portretter og annet til Bergens Tidende hvor han var ansatt fra 1990.Som frilanser leverer han nå faste, ukentlige ... Her finn du diverse teikningar, konsept, idear… alt mogleg rart eg synest er interessant og gøy! Du finn meg med på @silkespurv på instagram om du vil slå følge og få med deg kunstreisa mi. Diverse teikningar.

RELATERTE BØKER