Elskede Poona

Elskede Poona - Karin Fossum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Fossum
DIMENSJON
6,56 MB
FILNAVN
Elskede Poona.pdf
ISBN
7253586327035

BESKRIVELSE

Sejer trodde han var forberedt. Han satte sjøbein og stirret på kvinnen i gresset. Synet forvirret ham. Han så en flette kveile seg som en sort orm i det gule gresset. Restene av et ansikt, knust inn til beinet. Ingen ting var lenger på plass. Munnen var et gapende, rødsvart hull. Nesen var slått flat mot kinnet, og han kunne ikke finne øynene i alt det røde kjøttet. Han måtte flytte blikket og så en knyttet hånd. En gullsandal. Og blod i mengder.I den lille bygda Elvestad blir Konrad Sejer og hans assistent Skarre konfrontert med liket av en kvinne som er helt usedvanlig ille tilredt. Dagen før har den sindige ungkaren Gunder Joman ventet på sin nye kone, Poona fra Mumbai i India. Egentlig skulle han ha hentet henne på flyplassen, men fordi hans eneste søster, Marie, har vært utsatt for en trafikkulykke og ligger i koma på sykehuset, sender han bygdas drosjesjåfør for å hente Poona. Men Poona dukker aldri opp, verken på flyplassen eller hjemme hos Joman.Elskede Poona er på samme tid en utrolig spennende kriminalroman og en vakker og trist kjærlighetsroman.Vant Dagbladets kåring av tidenes beste norske krim.Vinner av BrageprisenVinner av LA Times Book AwardNominert til Golden Dagger Award

Rollen som Sejer spilles av Bjørn Sundquist.Regi er ved Eva Isaksen.. Premieren ble sett av 767 000.

navn Status Forfallsdato Tilhører Hylle; Ex1: Tilgjengelig : Senja vgs - Finnfjordbotn: Krim og spenning: Oppdatert personvernerklæring og ... Elskede Poona er en medrivende og trist historie fra et lite bygdesamfunn der alle ser ut til å ha noe å skjule. Den er tydelig konstruert, og makter likevel å være kjærlighetsroman og kriminalroman på samme tid.

RELATERTE BØKER