Haruki og jeg

Haruki og jeg - Nils-Øivind Haagensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Haruki og jeg.pdf
ISBN
3519567411620

BESKRIVELSE

Diktene i denne boken er formet som en dialog mellom den japanske forfatteren Haruki Murakami og den norske poeten Nils-Øivind Haagensen. De snakker om andre forfatterskap som Raymond Carver og J.D.Salinger, de snakker om jenter, om drømmedama, om det å leve enkelt. Morsomt og filosofisk om tilværelsens små og store tildragelser.

Dersom du ikke er klar til å kjøpe boken, kan du legge den til i ønskelisten din. Jeg digger Haruki Murakami. Han skriver så lett, så morsomt og herlig og jeg ikke går lei.

Salinger til japansk. Kjøp Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping fra Tanum I 1982 solgte forfatteren jazzbaren sin for å skrive på heltid. For å holde seg i form begynte han å løpe.

RELATERTE BØKER