Jeg er Lille Fisk!

Jeg er Lille Fisk! - Lucy Cousins | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Cousins
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Jeg er Lille Fisk!.pdf
ISBN
3479678680694

BESKRIVELSE

I boken Jeg er Lille Fisk! møter du Lille Fisk og vennene hans - og morsomst av alt - med den myke fingerdukken kan du la Lille Fisk svømme, snurre og leke helt på ekte. Hei på deg! Jeg er Lille Fisk, langt nedi havet bor jeg. Jeg elsker å plaske og tøyse, - kom, bli med og lek med meg! Forfatter og illustratør Lucy Cousins er prisbelønt for sin fargerike og morsomme stil, og hennes bøker blir raskt en favoritt hos de minste. Hun er mest kjent for bøkene og tv-serien om Molly Mus. Målgruppe: 0 til 3 år. CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

Gearbox lager TV-serie av Brothers in Arms En fiskers viktigste egenskap er tålmodighet. Fisken er nemlig ikke alltid bitevillig, og skal du treffe bettperiodene, er det viktig å holde ut.

En annen god sluk som jeg bruker ofte er atomsilda. Den er veldig lettkastet og gir meg muligheten til å nå ut til der jeg vil fiske. Den 13-årige dreng, Svip, er vild med spænding, hvilket han en dag, på en fisketur, får mere end rigeligt af.

RELATERTE BØKER