Naglet

Naglet - Svetlana Ivanovic | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svetlana Ivanovic
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Naglet.pdf
ISBN
8345214663866

BESKRIVELSE

Naglet er den sanne historien om Svetlana og Sasha Ivanovic, to unge mennesker som vokste opp i det sosialistiske Serbia. Som opprørske tenåringer ble de tiltrukket av punk og stoff, og uten å være klar over det, byttet de ut sine barndomsdrømmer med et liv i avhengighet og fornedrelse. Vi følger Svetlana og Sasha inn i rusavhengighetens helvete der et tilfeldig møte med en bok forandrer livene deres: Korset og springkniven om Nicky Cruz. Med et nytent håp om at det finnes en vei opp fra avgrunnen, følger Svetlana sitt hjerte ... inn i Frelserens armer. Resultatet er intet mindre enn et moderne mirakel. Naglet er en forbløffende fortelling til hjelp for dem som er bundet i rusmisbruk ... og for alle som er glad i dem. Du kommer til å bære denne historien med deg i hjertet lenge etter at du har lest siste side. Dette er virkelig en fortelling som forandrer liv!

Den ble gjendiktet av danske Bejanmin Georg Sporon i 1777. Melodien ble skrevet av H.O.C.

Fordi: Vi - du har krenket den hellige, rene Gud og brutt, overtrådt hans bud. Du har misgjerninger og syndet mot Gud i tankene, ordene og gjerningene dine.

RELATERTE BØKER