Speilbilder

Speilbilder - Hanne Eftedal Brathagen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Eftedal Brathagen
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Speilbilder.pdf
ISBN
4689897356229

BESKRIVELSE

I "Speilbilder" blir leseren tatt med inn i en indre reise som i bunn og grunn handler om å "finne seg sjæl " og å følge sine drømmer. Diktene følger et livsløp. I diktene fornemmes lengsler og drømmer vi har i livet, og ikke minst, brutte drømmer. Vi kan fornemme hvordan oppbrudd og avskjeder gjør oss til dem vi er. Forfatteren er opptatt av at diktene hennes skal skape mentale bilder og tanker hos leseren. I "Speilbilder" samarbeider Hanne med den prisbelønnede kunstneren Sigmund Nyberg og de har felles utstillinger. . Dikt og maleri fremstår i boka som en kunstnerisk symbiose, der det visuelle i i maleriene understreker ordenes betydning.

Forfatteren skriver i et etterord, at diktene skal skape «mentale bilder og tanker hos leseren». Speilbilder er en roman i skjæringspunktet mellom spenning, drama, kunst og kjærlighet. Rammen er fortellingen om hovedpersonen Edvards omstilling fra bygdeliv til byliv, og de utfordringer han møter som butikkbetjent i en forretning for herremanufaktur hos jøden Rabinowitz i mellomkrigstidens Bergen. SPEILBILDER Melankoli og identitet i en novelle av Hans Herbjørnsrud Innledning Narcissus møter sin død i møtet med seg selv.

Trine-Line Biong og Kari Bu (red.) 149,00 kr. Kjøp Kjøp nå med.

RELATERTE BØKER