Til de dyrebare døde

Til de dyrebare døde - Durs Grünbein | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Durs Grünbein
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Til de dyrebare døde.pdf
ISBN
3971478621395

BESKRIVELSE

Samlingen består av 33 epitafier, eller gravskrifter, som tilsynelatende er skrevet av Pseudonymus 13 i andre halvdel av det 20. århundre og funnet av utgiveren i et arkiv i Dresden. Diktene viser vår mangelfulle måte å hedre de døde på i dag.

BAKGRUNN ... De forkynnerne som kom på besøk, bidrog til å dekke et viktig åndelig behov da de redegjorde for Jehovas hensikt med jorden, at den skal bli et paradis i nær framtid. ( Matteus 5: 3 ) Lenge etter at forkynnerne reiste, kunne oppriktige mennesker på disse stedene lese i de 542 biblene og bibelstudiebøkene og de 3000 bladene som ble levert til dem.

De ofret det mest dyrebare de har - sitt eget liv, sa statsminister Jens Stoltenberg da han sammen med forsvarsminister Grete Faremo (Ap) deltok på en medaljeseremoni i forbindelse med hjemkomsten for 47 soldater fra de norske styrkene i Afghanistan på Akershus festning mandag formiddag. Lovtale refererer til en tale som blir levert på en memorial service. På gresk refererer ordet "lovtale" til praising eller sier gode ting om den som gikk bort.

RELATERTE BØKER