Å fange virkeligheten

Å fange virkeligheten - Bjørn Sørenssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Sørenssen
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Å fange virkeligheten.pdf
ISBN
3926125218253

BESKRIVELSE

Boka gir en oversikt over sentrale filmer, serier og andre dokumentaruttrykk: fra Robert Flahertys "Nanook", om livet blant inuittene i Canada ved begynnelsen av det 20. århundret, til "Big Brother", om livet i en TV-overvåket leilighet utenfor Oslo ved inngangen til det 21. århundre. Forfatteren stiller spørsmål ved den blinde tillit som er blitt dokumentarfilmen til del. Har register og litteraturliste.

Bjørn Sørenssen. Boka gir en oversikt over sentrale filmer, serier og andre dokumentaruttrykk: fra Robert Flahertys "Nanook", om livet blant inuittene i Canada ved begynnelsen av det 20.

Intensjonene i utvalgene nedenfor er ulike: Noen skal være autoritative ... DANSK IS-FANGE: Spillefilmen om danske Daniel Rye som ble tatt til fange av IS i Syria viser at skandinavisk film ikke er nødt til å være tannløs underholdning for å treffe bredt. Søk ) se mer… Generic filters.

RELATERTE BØKER