Broder videre

Broder videre - Edith B. Skjeggestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edith B. Skjeggestad
DIMENSJON
5,92 MB
FILNAVN
Broder videre.pdf
ISBN
5877213749220

BESKRIVELSE

Broder videre tar for seg broderi i vid forstand. Boken er beregnet for både amatører og profesjonelle og viser broderi brukt som fri skapende virksomhet og innen tektilkunst og kunsthåndverk. Her blir du inspirert til å se mulighetene, prøve ut ideer og gå nye veier ved å eksperimentere med variasjoner og kombinasjoner av teknikker og materialer. Dessuten lærer du å bruke estetiske virkemidler i komposisjonen. Boken er rikt illustrert.Broder videre bygger på innføringsboken Broderi av samme forfatter.

Her deltok to av våre brødre. - Videre ble det den 7.

Her blir du inspirert til å se mulighetene, prøve ut ideer og gå nye veier ved å eksperimentere med variasjoner og kombinasjoner av teknikker og materialer. Broderi. Vi har et stort sortiment av broderier fra velkjente varemerker.

RELATERTE BØKER