Hopp da, så blir vi kvitt deg!

Hopp da, så blir vi kvitt deg! - Tanja Wibe-Lund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tanja Wibe-Lund
DIMENSJON
11,51 MB
FILNAVN
Hopp da, så blir vi kvitt deg!.pdf
ISBN
1000491868784

BESKRIVELSE

Tine-Mari 15 år har kommet seg opp på taket på et kjøpesenter. Hun vil gjøre slutt på alt. Mobberne står og ser på og roper: Hopp da, så blir vi kvitt deg! Hun hopper ikke. Men årevis med mobbing har gitt dype sår. Dette er historien om Tine-Mari og om hva mobbingen har gjort med hennes liv. Hun vokste opp i et trygt hjem, men i verden utenfor, på fritiden, i skolegården og i sosiale medier ble hun mobbet gjennom hele sin barndom og ungdomstid. Som voksen måtte hun og mannen slåss for foreldreretten til sin lille sønn, etter en bekymringsmelding fra en mobber. Boken omtaler også skadevirkninger mobbeofre bærer med seg over i voksen alder. Boken gir råd og refleksjoner, og den skildrer mobbingens mekanismer fortalt gjennom Tine-Maris mobbere, eksperter, pårørende og ofre.

Hun vil gjøre slutt på alt. Mobberne står og ser på og roper: Hopp da, så blir vi kvitt deg! Hun hopper ikke.

Boken handler om mobbing, og først og fremst historien til Tine-Mari Lyngbø Mjåtveit, som Tanja Wibe-Lund først møtte da hun intervjuet henne for VG for tre år siden. I boken har hun intervjuet flere mobbeofre, mobbere, foreldre, lærere og eksperter.Hun sitter igjen med én konklusjon: Mobbeprogrammer i skolen er vel og ... Hopp da, så blir vi kvitt deg! book.

RELATERTE BØKER