Høye damer i høye hæler

Høye damer i høye hæler - Anne Marie Guldahl Jernquist | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Guldahl Jernquist
DIMENSJON
11,40 MB
FILNAVN
Høye damer i høye hæler.pdf
ISBN
6518066545643

BESKRIVELSE

Gjennomsnittskvinnen er 167 centimeter høy. Alle damene i denne boken er 180 centimeter på strømpelesten eller mer. Med varme, humor og dypt alvor gir de et innblikk i hvordan det er å være høy kvinne i Norge, både på 70-tallet og i dag. Historiene rommer samhold, vanskelige helsesøstre, kjærestejakt, skodilla og, ikke minst, lange ben.

Det er helt gratis å være medlem og leder gjør alt av egen fritid. Det er ikke mulighet til å opprette undergrupper av klubben, men under bilder ligger alle fylkene og der kan man legge inn kommentarer og treffe noen som bor der du bor.

For å være med i klubben må du: - Være dame... Hos Ellos finner du Pensko & høye hæler til bra priser. Vi har et bredt utvalg av Pensko & høye hæler till Dame.

RELATERTE BØKER