I fjor var en lang natt

I fjor var en lang natt - Joakim Kjørsvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joakim Kjørsvik
DIMENSJON
4,1 MB
FILNAVN
I fjor var en lang natt.pdf
ISBN
6362267847033

BESKRIVELSE

I fjor var en lang natt følger en ung mann på hans vandring gjennom Oslos underverden, hvor alkohol, dop, skrøner, kriminelle venner, overfladiske bekjentskaper, eventyrlige beretninger, one night stands og slåsskamper leier hverandre sjanglende fra bar til bar gjennom vinternatten. Over det hele hviler skyggen av en død far og en oppvekst utenom det vanlige. I fjor var en lang natt er en tragisk komedie og en sjarmerende og tidvis grotesk røverroman. Romanens mange fortellinger, vitser, innfall og digresjoner kan forstås som et muntert vern mot sorgen og undergangen som stadig truer.

Tre dager etter drapet ble en 59 ... Ved midnatt var det en ... Vi følger to mennesker gjennom den første blinddaten og den påfølgende, ikke helt ukompliserte natten.

Magnusson beskrives som en av Sveriges mest folkekjære artister. - Pappa var en real fighter og etterlater oss i stor sorg etter en lang kamp mot kreften. I fjor var en lang natt følger en navnløs hovedperson på hans vandring gjennom Oslos underverden, hvor alkohol, dop, skrøner, kriminelle venner, overfladiske bekjentskaper, eventyrlige beretninger, one night stands og slåsskamper leier hverandre sjanglende fra bar til bar gjennom vinternatten. De 21.

RELATERTE BØKER