Lær å telle med Brannmann Sam

Lær å telle med Brannmann Sam Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Lær å telle med Brannmann Sam.pdf
ISBN
9636471535443

BESKRIVELSE

I denne boken lærer barna å telle med Brannmann Sam. Det er skriv og visk ut papir i boken slik at barna kan øve igjen og og igjen ved bruk av filtpennen som følger med. I tillegg er det med plakat og klistremerker. Passer barn i alderen 3 - 7 år. Boken er på 28 sider i A4 format + plakat. softcover

Porten kan åpnes og lukkes, og det er plass til die Kjøp Brannmann Sam: Klar til utrykning! fra Tanum I denne boken kan du bli kjent med de fantastiske kjøretøyene som hjelper brannmann Sam med å slukke branner og redde dyr og mennesker hver eneste dag! En fin pappbok for de yngste, med faner som gjør det enkelt å finne frem til de ulike redningsfartøyene. Lær å telle | Lær ABC | Lær farger | Barnkanal | Mix med 8 filmer | Barne TV - Duration: 11:08. Lær med Liam - Norsk Barne TV 1,815 views.

... Brannmann Sam Norsk tale ... extra-leker Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris.

RELATERTE BØKER