Mesterquiz

Mesterquiz - Thomas Kolåsæter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Kolåsæter
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Mesterquiz.pdf
ISBN
7794864111302

BESKRIVELSE

Thomas Kolåsæter bruker mye tid på å lage gode spørsmål. Her finner du ingen halvhjertede, serieproduserte spørsmål og nesten ingen ja/nei-varianter. «Mesterquiz» består av blandete quizer med 15 spørsmål, der de første er relativt enkle og de siste er er virkelig utfordrende. De spenner over et bredt spekter av temaer, fra politikk, populærvitenskap og historie, til gastronomi, botanikk og sport. Kolåsæter er Norges mest meritterte quizzer, med flere topplasseringer i EM og VM bak seg. «Mesterquiz» er hans syvende quizbok.

Men er det sistnevnte allerede i hus, så kan jo dette være et alternativ som er vel verdt å sjekke ut. Mesterquiz brettspill er et herlig spørrespill med gode og varierte spørsmål innen 16 ulike kategorier som vil være en sikker vinner blant quizglade nordmenn! Spillet er utviklet av norske quizeksperter for quizelskere, og inneholder 2400 spørsmål og er selvsagt på norsk. Mesterquiz er hans syvende quizbok Thomas Kolåsæter er mangeganger norgesmester i quiz, og har i tillegg topplasseringer i både VM og EM. Han har utgitt flere quizbøker tidligere, og har i mange år levert lørdagsquizen i Dagbladet Magasinet.

Specs: Brettspill, Fra 15 år, Antall spillere (minimum) 2stk,... Vår pris 181,-. Thomas Kolåsæter bruker mye tid på å lage gode spørsmål.

RELATERTE BØKER