Ørkenreven

Ørkenreven - Benoît Lemay | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benoît Lemay
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Ørkenreven.pdf
ISBN
7053004701498

BESKRIVELSE

Erwin Rommel var den mest respekterte og fryktede av de tyske generalene under den andre verdenskrig. Han er kjent som en særdeles dyktig strateg og kriger - en improvisasjonens mester som evnet å gripe en situasjon, endre den og gå til motangrep. Goebbels brukte Rommels status for alt den var verdt. Generalen ble fremstilt som nasjonens håp, arketypen på den ariske kriger. Faktisk var han Hitlers yndlingsgeneral helt frem til det mislykkede attentatet sommeren 1944. Også de allierte respekterte Rommel, og fryktet ham. Rommel har vært kjent som en mann med høy integritet, som alltid var skeptisk til naziregimet. Denne boken viser at dette er en myte: Rommel var fra første stund en svoren tilhenger av der Fu.hrer. Biografien bygger på et rikt og verdifullt kildemateriale. Rommel skrev for eksempel daglig brev til sin kone hjemme i Tyskland. Ørkenreven gir et spennende bilde av mennesket Rommel, samtidig som vi følger hans helt spesielle militære karriere.

Hans underordnede hyllet og beundret ham, og han var til den grad respektert av sine fiender. Var Erwin Rommel, denne tyske generalfeltmarskalken som fikk tilnavnet ørkenreven for sine dyktig utførte militære felttog i Nord-Afrika, et geni eller en tysk ... Kjøp Ørkenreven fra Bokklubber Erwin Rommel var den mest respekterte og fryktede av de tyske generalene under den andre verdenskrig.

Kategorier. Artikler (144) Dyrene (49) Dyrepasserbloggen (21) Dyrepasserne (12) Nyheter (83) Programoversikt (61) Sesong 1 (7) Sesong 2 (13) Sesong 3 (17) Sesong 4 (8) Sesong 5 (16) Videoer (99) Stikkord: Hvilken tysk hærfører var kjent under navnet "Ørkenreven"? Erwin Rommel.

RELATERTE BØKER