Til deg

Til deg - Marit Hjorthol | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Hjorthol
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Til deg.pdf
ISBN
7695960673880

BESKRIVELSE

Til Deg er en bok til deg som er glad i lyrikk. Den skulle vært utgitt for lenge siden. Men livet kom imellom. Det ble teaterskole og Trøndelag Teater, reklametegning, Journalistskolen, og flere år i NRK radio som programleder. Deretter ti år ved Riksteatret som informasjonsleder. Ved siden av skrev jeg visetekster, cabareter, revytekster og noveller. Og alle mine dikt ble liggende i skrivebordsskuffen. Men nå mener jeg tiden er moden for å gi ut noen av diktene mine mellom to permer. Med barndom og oppvekst i dialektsterke strøk av landet, som Saltdal i Nordland og Målselv i Troms, og med røtter i Trondheim, er det naturlig for meg å skrive både på nynorsk og bokmål. Så her har jeg samlet noen av diktene mine, gamle og nye. Disse vil jeg nå gjerne få dele med deg.

I tillegg kan de iverksatte tiltakene i samfunnet gjøre det vanskeligere å bruke de mestringsstrategiene som ellers er til hjelp. Ikke la deg lure av en mail fra "Kundeservice" som sier det er problemer med systemet, eller bare et skjermbilde av at en betaling er lagt til forfall. Det eneste sikre er penger som faktisk er på kontoen din.Vi har sett en del tilfeller der svindlerne har forfalsket kvittering fra "FINN betalingsgaranti", men denne løsningen ble lagt ned i begynnelsen av 2018. Dans til Dovre faller Det blir ikke vanlig 17.

Org.nr. 974714647; Personvern og informasjonskapsler Postadresse.

RELATERTE BØKER