Arkitekturteori og bygningsanalyse

Arkitekturteori og bygningsanalyse - Staale Sinding-Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Staale Sinding-Larsen
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Arkitekturteori og bygningsanalyse.pdf
ISBN
5110993231903

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i analyse av arkitektur for arkitekturfagene og fag som kunsthistorie og billedmediafag og andre estetiske fag, samt for kunsthistorikere. Med noter og emneregister.

Emner som arkitekturens og byenes teori og historie, materialteknologi, modellbygging, grunnleggende prosjektering og praktisk byggearbeid er vanlige i arkitekturutdanningene. Arkitektnytt bringer deg nyheter fra inn- og utland om arkitektur, interiørarkitektur og landskapsarkitektur. Bladet setter søkelys på arkitekters virke på ulike nivå. Download Citation | On Jan 1, 2010, Marianne Høksaas and others published Bibliotekkonseptet speilet i arkitekturen : en analyse av Nye Deichman og Multimediehuset i Århus | Find, read and cite ... Arkitekturteori.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788251911672 Generell litteratur. All generell litteratur; Dokumentar; Mat og drikke; Reise; Turistbøker Norge; Sport og fritid Arkitekturteori og bygningsanalyse.

RELATERTE BØKER