Kjøp Berlin!

Kjøp Berlin! - Christian Borch | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Borch
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Kjøp Berlin!.pdf
ISBN
5277322050700

BESKRIVELSE

I mer enn sytti år - gjennom Weimarrepublikk, nazisme og kommunisme, satt familien Troye som formelle eiere av en betydelig andel bygninger i Berlin - låst bak et jernteppe ingen trodde ville falle. Christian Borch gir oss en historie om norsk kapitalisme fra den gang nasjonen var ung, om store penger og dristige spekulasjoner. Boken er en fascinerende skildring av en visjonær forretningsmann i en ekstraordinær tid, og en bergensk patriserfamilie - der forfatteren selv er fjerde generasjon.

Du kan også kjøpe dagskort, klippekort og et såkalt Citytourcard som gir deg full aksess til alle transportmidler og til alle tider på døgnet. Trikk i Berlin.

Buss i Berlin Kjøp og salg av bolig. Hva du bør tenke på før du selger bolig, og hva du gjør dersom boligen du kjøpte ikke står til forventningen.

RELATERTE BØKER