Modernisme

Modernisme - Isabel Artigas, Ramon Manent, Josep Maria Alegre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Isabel Artigas, Ramon Manent, Josep Maria Alegre
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Modernisme.pdf
ISBN
5419791384051

BESKRIVELSE

Boken tar for seg modernismen i Barcelona, både i kunsten og arkitekturen. Den har parallell tekst på norsk, svensk, dansk og finsk.

Det vil si at d (…) Modernismen oppstod ca. i 1890 og varte til ca 1910.

Men det er ikke tilfeldig at nettopp det moderne ga navn til en egen "isme", en egen periode, i første halvdel av 1900-tallet. Selve ordet modernisme er avledet av adjektivet moderne, som betyr "som hører til samtida".Om vi tar utgangspunkt i i en slik definisjon, kan vi hevde at det alltid har funnes moderne kunst. Men det er ikke tilfeldig at nettopp det moderne ga navn til en egen "isme", en egen periode, i første halvdel av 1900-tallet. Tidlig modernisme og nyromantikk 1890-årene Kjennetegn på modernisme.

RELATERTE BØKER