Mørket er min venn; en grenselos forteller

Mørket er min venn; en grenselos forteller - Jan Erik Thoresen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Thoresen
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Mørket er min venn; en grenselos forteller.pdf
ISBN
6536790062379

BESKRIVELSE

Boka tar utgangspunkt i Ragnvald Thoresens dagbok, og skildrer hans arbeid som grenselos og kurer under andre verdenskrig. Lastebileieren fra Kampen i Oslo gjorde en stor innsats fra april 1940 til krigens siste dager, og sønnen har skrevet denne boka som lar leseren komme grenselosene tett innpå livet.

Basert på Ragnvald Thoresens detaljerte dagbok, samtaler og artikler har sønnen skrevet denne intense skildringen, som lar leseren komme de legendariske.. Kjøp Mørket er min venn fra Bokklubber En grenselos forteller Ragnvald Thoresen var bokser og lastebileier fra Kampen i Oslo, og ble en av de mest aktive grenselosene under krigen. Mørket er min venn er et intenst og levende vitnesbyrd om den hasardiøse flyktningtransporten mellom Norge og Sverige. Hør hele lydboken fra Storytel.no Med Storytel.no får du ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker via app til smartmobiler og nettbrett.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Mørket er min venn av Jan Erik Thoresen (ISBN 9788202281922) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER