Når timene flyr

Når timene flyr - Stine Trygg-Hauger | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine Trygg-Hauger
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Når timene flyr.pdf
ISBN
7368766205265

BESKRIVELSE

Stine Trygg-Hauger begynte å jobbe i butikk da hun var 15 år gammel, og elsket det. I dag er hun administrerende direktør for Clas Ohlson og sjef for 1700 ansatte i Norge. Hun elsker fortsatt å jobbe med butikk, og hun spør alle hun møter om de har det gøy på jobb.I denne boken gir hun deg tips og triks for glede og trivsel på arbeidsplassen: Hun deler råd og inspirasjon fra kloke Clas Ohlson-kollegaer, programledere, en kreativ lærer, Aftenpodden, toppledere og mange flere!Overlevelsesguide til åpent landskapSuksessoppskriften for å holde ut lange møterSpørsmålene du bør stille når sjefen er en tåkefyrsteVi er på jobb over 200 dager i året - da er det viktig å trives! Når timene flyr - tips og triks for å få det gøy på jobben er en lettlest og morsom bok om å finne glede på jobb.

De nærmeste slektningene til fuglene som lever i dag er krokodillene. Derfor flyr tiden når du har det moro (VG Nett) Ja, det stemmer. Når man morer seg, føles det som om tiden går raskere. Når «tiden flyr» Tid, ja.

Hun elsker fortsatt å jobbe med butikk, og hun spør alle hun møter om de har det gøy på jobb. Spørsmålene du bør stille når sjefen er en tåkefyrste. Vi er på jobb over 200 dager i året - da er det viktig å trives! "Når timene flyr: Tips og triks for å få det gøy på jobben" er en lettlest og morsom bok om å finne glede på jobb. Når timene flyr : tips og triks for å få det gøy på jobben.

RELATERTE BØKER