Peppa Gris; bok og kosedyr gavesett

Peppa Gris; bok og kosedyr gavesett - Mark W. Baker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark W. Baker
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Peppa Gris; bok og kosedyr gavesett.pdf
ISBN
9359262543970

BESKRIVELSE

Perfekt gave til små Peppa-fans. Herlig gaveeske med myk Peppa-dukke, som gjerne vil ha en kos, og en liten bildebok i slitesterk papp. Les om da Peppa og Georg er med mamma til brannstasjonen. De får til og med kjøre i en stor, rød brannbil. Men er det noen branner som trenger å slukkes? Det kan du finne ut ved å lese den morsomme historien. Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

Vår pris 218 ... Peppa Gris: Bok og kosedyr gavesett Neville Astley , Mark Baker Perfekt gave til små Peppa-fans. Peppa leker gjemsel Neville Astley , Mark Baker Let og finn med Peppa! Peppas eventyrboks Mark Baker , Neville Astley Den perfekte boksamlingen for de aller minste leserne.

) Innbundet, Bokmål. 249,-NÅ 218,-Peppas magiske enhjørning Neville Astley. Peppa Gris bok og kosedyr gavesett.

RELATERTE BØKER