Terrorjegerne

Terrorjegerne - Tom Bakkeli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Bakkeli
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Terrorjegerne.pdf
ISBN
8173200167265

BESKRIVELSE

Osama bin Laden er død, men hans etterfølger forbereder et comeback for al-Qaida som verden ikke har sett maken til. Vestlig etterretning settes i alarmberedskap da de oppdager at organisasjonen er i ferd med å skaffe seg biologiske våpen som kan ta livet av titusener og spre frykt over hele verden. Det må hindres for enhver pris. Under den strengt hemmelige "Operasjon Uranus" settes de norske agentene Bjørnar, Mags og Raheel inn i krigen mot terroristene som planlegger å ryste verden med et biologisk Tsjernobyl. Aldri har en thriller vært så nær terrorvirkeligheten, det mest omtalte temaet i vårt århundre.

Tom Bakkeli. Osama bin Laden er død, men hans etterfølger forbereder et comeback for al-Qaida som verden ikke har sett maken til. Kjøp Terrorjegerne fra Tanum Osama bin Laden er død, men hans etterfølger forbereder et comeback for al-Qaida som verden ikke har sett maken til.

Det er mange parallellhistorier, korte kapitler og et fint driv gjennom hele boken. Pris: 302,-. innbundet, 2011.

RELATERTE BØKER