Urokkelig håp

Urokkelig håp - Max Lucado | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Lucado
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Urokkelig håp.pdf
ISBN
2873261378908

BESKRIVELSE

Føler du deg utrygg? Er du overveldet av problemene du møter eller smerten du går igjennom? Kanskje bærer du på sår fra fortiden, er skuffet over nåtiden, eller bekymret for framtiden. Du er i så fall ikke alene. De gode nyhetene er at det finnes håp. I Urokkelig håp viser Max Lucado oss tolv av Bibelens mest betydningsfulle løfter, og utruster deg til å overvinne livets stormer og vanskelige omstendigheter. For hvert problem du møter, har Gud gitt deg et løfte. Hva er livet ditt bygd på - livets omstendigheter eller Guds løfter? Svaret på dette spørsmålet forandrer alt. Bli med Max når han ser nærmere på Bibelens ubrytelige løfter og viser deg hvordan du kan leve med urokkelig håp. «Livet blir ikke som vi forventet at det ville bli, og håp er ofte en mangelvare. Det er da vi må bestemme hva vi vil sette vårt håp til. Med en pastors omsorg og en venns hjerte leder Max oss tilbake til den eneste varige kilden til håp; Guds løfter. Denne boken bare må du lese om du har slitt med å finne mening, kjempet mot motløshet, eller mistet din tiltro.» - Mark Batterson, New York Times bestselgende forfatter

Det utfordrer oss som kirke når vi ikke lenger kan benytte søndagens gudstjenester og sosiale sammenkomster til å vitne om Jesus og til å vise omsorg. Det er søndag morgen og jeg våkner tidlig med en uro i kroppen. Jeg har vanligvis et godt sovehjerte, men forrige ukes dramatiske hendelser får meg opp av sengen.

urokkelig mann. Ord som starter med urokkelig.

RELATERTE BØKER