Uten mat og drikke

Uten mat og drikke - Frede Bräuner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frede Bräuner
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Uten mat og drikke.pdf
ISBN
5862061150624

BESKRIVELSE

Uten mat og drikke... tar for seg kostens betydning for læring og atferd, med særlig fokus på "sukkernarkomani". Hvorfor er det så farlig å spise for mye sukker? Har samfunnet råd til at mange unge blir tapere på grunn av gal eller mangelfull ernæring? Hvordan kan vi gi barna våre et best mulig kosthold? Stadig flere barn og unge lider av "sukkernarkomani", spiseforstyrrelser, overvekt eller mangelsykdommer. Forfatteren mener at de fleste atferds- og lærevansker og mange helseproblemer skyldes feil kosthold. Han gir praktiske og konkrete råd om hvordan man kan endre negativ atferd hos barn og unge ved å forbedre kostholdet.

Bil og trafikk; Data, spill og teknologi; Forbruker, jus og økonomi; Karriere ... Som overskriften sier: Uten mat og drikke, duger helten ikke…. På mange måter er maten vår viktigste "medisin".

Dessutan dyrkar dei potetar, har høner i hagen og lagar sukkerfritt syltetøy frå eigne bær. Vi møter norske bønder, kokkar og ekspertar på matproduksjon og samfunnssikkerheit som kan fortelje meir om norsk mat. 20 timer uten mat og drikke går på konsentrasjonen løs.

RELATERTE BØKER