Barmhjertighet

Barmhjertighet - Synnøve Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Barmhjertighet.pdf
ISBN
1629002050104

BESKRIVELSE

Ellen er ute med et par venninner. Hun koser seg og nyter kvelden, men så oppdager hun paret på dansegulvet.Orkesteret økte tempoet, og flere stilte seg opp mens de klappet og kom med tilrop til de to entertainerne som svingte seg ute på det halvmørke dansegulvet. Ellen smilte og drakk øl. «Men det er jo broren din!» utbrøt Karin. «Ser du det ikke?» «Hvem er den vakre damen i armene hans?» spurte Inger. «Kjenner du henne?» Ellen satte fra seg glasset og stirret. Selv etter å ha gransket de to innbitt, hadde hun vanskelig for å tro det hun så.

Fariseerne viste en ubarmhjertig holdning overfor andre, og Jesus refset dem med ordene: «Gå derfor og lær hva dette betyr: 'Jeg vil ha barmhjertighet og ikke slaktoffer.'» (Mt 9: 10-13; 12: 1-7; jf. Ho 6: 6.) Han sa at barmhjertighet var blant de viktigere ting i Loven. barmhjertighet nåde, miskunnhet, overbærenhet--Ovenfor kan vi se at ordbokens definisjon kun består av synonymer.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp barmhjertighet i ordboka.. Relaterte oppslagsord egnet for kryssord: Hensyn, overbærenhet Her er barmhjertighet helt sentralt.

RELATERTE BØKER